Ledige stillinger

CNC operatører og operatører innen produksjonsteknikk

Ledige stillinger

Grunnet økende oppdragsmengde trenger vi 2 CNC-operatører og 2 operatører innen produksjonsteknikk med på laget.

Søknadsfrist: 25.06.2021 
Ansettelsesform: Fast stilling
 
Kompetansekrav:
 • Fagbrev inne CNC-maskinarbeiderfaget eller produksjonsteknikkfaget
 • Lang erfaring kan kompensere for formell utdanning for den rette personen
 • Truck-sertifikat T4, 10T som et minimum, men stor truck er en fordel
 • Traverskran G4, samt Stroppekurs G11
 • Fordel med erfaring med Rambase
 • Språk: norsk og engelsk
Personlige egenskaper:
 • Serviceinnstilt, punktlig og effektiv
 • Utpreget ordenssans - 5S
Betingelser:
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser iht. bedriftens særavtale
 • God pensjonsavtale og forsikringsordninger
 • Gode sosiale ordninger gjennom velferden

Ønsker du å søke på denne stilingen kan du sende en kortfattet søknad til Lauritz H. Løvø på llovo@wepco.no
 
Spørsmål vedrørende stilingene innen CNC kan stilles til arbeidsleder for CNC, Jonas Karlsson, på telefon 900 55 457.

Spørsmål vedrørende stilingene innen produksjonsteknikk kan stilles til arbeidsleder for produksjonsteknikk, Ole Espen Fløysvik, på telefon 466 28 052

 

Wellconnection Wepco AS ble etablert i 1986 og fremstår i dag som et av landets mest moderne maskineringsverksteder. Vi er spesialisert innen maskinering av lisensgjenger på oljerør og produksjon av Pup Joints, X-over og utstyr til Subsea.

Internt utviklede produkter inkluderer Guide Wire Anchor og Lifting Anchor for subseaindustrien. Vi har også lisensavtaler med trådprodusentene TenarisHydril, Vam, Grant og API. WellConnection Wepco AS er også den eneste som har fasiliteter for Tenaris Blue Dopeless i Norge. Vårt mekaniske verksted tilbyr; make & brake, swage, varmebehandling, samt overflatebehandling med kopperplattering og fosfatisering.

For å kunne tilby best mulig service har vi skift og turnusordninger. Velkvalifiserte medarbeidere og en moderne maskinpark gjør det mulig for oss å utføre oppdrag som krever et veldig høyt nivå av presisjon og kvalitet. WellConnection Wepco betjener kunder som stiller store krav til fleksibel produksjon, korte leveringstider og høy kvalitet. Vårt kvalitetssikringssystem er bygget for å oppfylle kravene i NS-EN ISO-9001: 2015.

Via våre partnere i WellConnection-gruppen tilbyr vi en komplett leverandørpakke innen maskinering og vedlikehold av borerør «one stop shop», i tillegg tilbyr vi også avansert maskinering med 5-akse Mazak-maskiner for leieproduksjon av avanserte mekaniske komponenter for våre kunder.

WellConnection Group bidrar til olje- og gassindustrien ved å reparere blant annet brukt drill pipe og pup joint, dette gir et godt bidrag til å redusere CO₂-utslippene i Nordsjøen ved å tilrettelegge for gjenbruk.

WellConnection Wepco AS har lærlinger, og samarbeider med Opplæringskontoret for Industrifag i Rogaland (OFIR).  Vi er godkjent opplæringsbedrift i følgende fag: CNC-faget, produksjonsteknikkfaget, logistikkfaget og kontorfaget. 

Wellconnection Wepco AS ligger nær Dusavik-basen utenfor Stavanger (Se i kart).

Besøk vår hjemmeside: www.wepco.no
 
 

 

DSC_7420
DSC_7404